• Meghívó

    Tisztelt Lakosság! Fogadják szeretettel a Kossuth-díjas szobrász és éremművész időszaki kiállításának megnyitó ünnepségére való meghívásunkat! Tisztelettel: Oláh István polgármester  

  • Tavaszköszöntő találkozás Szente Tünde szerkesztővel

    „Az idő nem áll meg – Múltunk az értékek megőrzésére és továbbadására kötelez” Tavaszköszöntő találkozás Szente Tünde szerkesztővel 2024. március 20-án egy példaértékű találkozás helyszíne volt Perkátán a Győry-kastély. Két jeles szociológussal találkozhatott...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Tisztelt Lakosság! Perkáta Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2024.03.27-én (szerdán) 17:30 órától testületi ülést tart, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Perkáta Nagyközség Önkormányzata  

  • TAVASZKÖSZÖNTŐ ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ

    - 2024. MÁRCIUS 20. SZERDA, 16 ÓRA -

  • Március 15-ei megemlékezés Perkátán

    Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából ünnepi műsorral és koszorúzással emlékeztünk meg a településünkön. Az esemény március 14-én, 17 órakor vette kezdetét a Győry-kastélyban. Ünnepi beszédet mondott Oláh István polgármester úr. Vendégünk...

2022. július 13. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Kedves Barátom, Ismerősöm, tisztelt Perkátai Polgár!    kis-jozsef-

 

A júniusi helyi időközi választás eredményeként a megüresedett testületi képviselői helyre a soron következő én lettem. A mandátumot elfogadva, 2022. július 11-én esküt tettem.

Ezúton köszönöm meg annak a 335 kedves szavazónak, aki még 2019-ben bennem is láttak lehetőséget! Természetesen köszönetemet fejezem ki a többi kedves itt élőnek is, akik szívesen fogadnak engem, illetve bíznak a közeljövőben végzendő képviselői munkámban!

Aki esetleg nem ismer, annak a következőkben pár mondatban bemutatkozom.

1975-ben Dunaújvárosban polgári szülők harmadik gyermekeként születtem. Szüleim foglalkozásából eredően a családunk Pálhalmán lakott.

1989 augusztusában, immáron 33 éve ideköltöztünk Perkátára. Jelenleg is itt élek, már ezer szállal kötődöm a nagyközséghez.

Általános iskolámat Dunaújvárosban végeztem, majd a szakmámat is ugyanott sajátítottam el. Érettségit a Mezőföld Gimnáziumban szereztem, jelenleg a munkám mellett erősáramú elektrotechnikusi képzésben veszek részt. Öt éve autóbuszvezetőként dolgozom (akinek Székesfehérvár felé akad dolga és busszal kíván menni, simán találkozhat velem).

Nős vagyok. Feleségemmel, Ramónával, aki a helyi szociális intézményben idősgondozóként dolgozik, két iskolás gyermekünket Zsigmondot és Dorottyát kiegyensúlyozott családban neveljük.

Bár a nevem mellett „független” szerepel, nem vagyok és nem is leszek független! Függök az Ön bizalmától, akaratától és persze kigondolt, de talán még másoknak el nem mondott ötleteitől. Hiszem, hogy egy képviselő akkor végzi jól a dolgát, ha az általa képviselt polgárok szavát mindig meghallja és azt megfelelően tudja tolmácsolni, továbbá azért kiáll.

Én meghallgatok mindenkit és amennyiben tudok, akkor segítek is.

Minden tudásommal igyekszem a testület munkáját segíteni. Megfelelő élet- és szakmai tapasztalat birtokában remélem, hogy sikerülni is fog!

Természetesen lehetnek véleménykülönbségek, hisz ez a sava-borsa az egésznek.

Viszont az útnak egyfelé kell vezessen minket!

Az vezérel engem, hogy minél jobb legyen településünknek, illetve az itt élők boldogan éljenek!

 

Maradok tisztelettel Ön felé,

 

Kis József

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.