• Elmarad az augusztus 20-i rendezvény

  Tisztelt perkátaiak, kedves lakosság. A falu vezetése számára különösen fontos az emberi életek és értékek megőrzése, így sajnálatos módon az augusztus 20-ra meghirdetett rendezvény az időjárás előrejelzések, a várható nagy mennyiségű, hirtelen lezúduló csapadék és az erős...

 • Fogászati rendelés szünetel

  Értesítem a Tisztelt Pácienseimet, hogy a fogorvosi ellátás 2022 augusztus 19-től 26-ig szabadság miatt szünetel. Sürgős esetben helyettesít: dr. Kosztándy-Molnár Arnold Dunaújváros, Vasmű u. 10. Tel: 25/550 415 Rendelési ideje: 19-én (P): 08.00-13.00 22-én (H): 13.00-18.00 23-án...

 • Nyílt nap a Győry-kastélyban

  Tisztelt Látogatók! Augusztus 20-án nyílt napot tartunk a Győry-kastélyban. Az intézmény ezen a napon 10:00-16:00 óráig várja az érdeklődőket, mely idő alatt a kiállítások díjmentesen megtekinthetők.   Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft.  

 • Perkátai Hírek hirdetési lehetőség

  Tisztelt vállalkozók, tisztelt lakosság! A korábbi évekhez hasonlóan ismételten megnyílt a lehetőség fizetett hirdetések megjelentetésére, a Perkátai Hírek kiadványában. A hirdetések díjait továbbra sem emeltük, azonosak a 2018. évi tarifákkal. Perkátai Hírek – Hirdetési tarifák Egy...

2022. július 13. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Kedves Barátom, Ismerősöm, tisztelt Perkátai Polgár!    kis-jozsef-

 

A júniusi helyi időközi választás eredményeként a megüresedett testületi képviselői helyre a soron következő én lettem. A mandátumot elfogadva, 2022. július 11-én esküt tettem.

Ezúton köszönöm meg annak a 335 kedves szavazónak, aki még 2019-ben bennem is láttak lehetőséget! Természetesen köszönetemet fejezem ki a többi kedves itt élőnek is, akik szívesen fogadnak engem, illetve bíznak a közeljövőben végzendő képviselői munkámban!

Aki esetleg nem ismer, annak a következőkben pár mondatban bemutatkozom.

1975-ben Dunaújvárosban polgári szülők harmadik gyermekeként születtem. Szüleim foglalkozásából eredően a családunk Pálhalmán lakott.

1989 augusztusában, immáron 33 éve ideköltöztünk Perkátára. Jelenleg is itt élek, már ezer szállal kötődöm a nagyközséghez.

Általános iskolámat Dunaújvárosban végeztem, majd a szakmámat is ugyanott sajátítottam el. Érettségit a Mezőföld Gimnáziumban szereztem, jelenleg a munkám mellett erősáramú elektrotechnikusi képzésben veszek részt. Öt éve autóbuszvezetőként dolgozom (akinek Székesfehérvár felé akad dolga és busszal kíván menni, simán találkozhat velem).

Nős vagyok. Feleségemmel, Ramónával, aki a helyi szociális intézményben idősgondozóként dolgozik, két iskolás gyermekünket Zsigmondot és Dorottyát kiegyensúlyozott családban neveljük.

Bár a nevem mellett „független” szerepel, nem vagyok és nem is leszek független! Függök az Ön bizalmától, akaratától és persze kigondolt, de talán még másoknak el nem mondott ötleteitől. Hiszem, hogy egy képviselő akkor végzi jól a dolgát, ha az általa képviselt polgárok szavát mindig meghallja és azt megfelelően tudja tolmácsolni, továbbá azért kiáll.

Én meghallgatok mindenkit és amennyiben tudok, akkor segítek is.

Minden tudásommal igyekszem a testület munkáját segíteni. Megfelelő élet- és szakmai tapasztalat birtokában remélem, hogy sikerülni is fog!

Természetesen lehetnek véleménykülönbségek, hisz ez a sava-borsa az egésznek.

Viszont az útnak egyfelé kell vezessen minket!

Az vezérel engem, hogy minél jobb legyen településünknek, illetve az itt élők boldogan éljenek!

 

Maradok tisztelettel Ön felé,

 

Kis József

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.