• II. Mosoly és gyermeknap margójára

  A II. Mosoly és gyermeknap margójára Május utolsó hétvégéje országszerte a gyermekekről szól. Nem volt ez másként a mi kis településünkön sem. A II. mosoly és gyermeknap Perkáta Nagyközség Önkormányzata és társszervezőként a Perkátai Általános Művelődési Központ által valósulhatott...

 • Felhívás- Szúnyogok elleni védekezés

  Tisztelt Lakosság! Az alábbiakban olvashatják a Fejér Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályának felhívását a szúnyogok elleni védekezéssel kapcsolatban. Perkáta Nagyközség Önkormányzata    

 • Kiállításmegnyitó

  2023. május 31-én 17:00 órakor nyílik meg legújabb időközi kiállításunk az ASzakkör alkotásaiból. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk a Győry-kastélyba.  

 • Meghívó képviselő-testületi ülésre

  Tisztelt Lakosság! Perkáta Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete 2023.05.24-én 17:00 órától testületi ülést tart, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Perkáta Nagyközség Önkormányzata  

2023. március 16. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva
Perkáta Nagyközség Önkormányzata nőnapi ajándékműsorral lepte meg a település hölgy lakóit, akiket Oláh István polgármester üdvözlő szavakkal, és egy-egy szál virággal köszöntött.
A Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely a “Semmi erkölcs” című zenés előadással örvendeztette meg a közönségét.
A századelő hangulatát idéző jelenetek és derűs kabarék középpontjában az „örök téma”, a nő szerepelt. Az előadók a magyar líra gyöngyszemeit fűzték csokorba.
Elhangzottak Karinthy Frigyes, Molnár Ferenc és Heltai Jenő pompás szövegei. Felcsendültek korabeli sanzon –, operett – és kuplé dallamok.
Az előadás után a közönség hálás tapssal köszönte meg a színészek – Murzsa Renáta, Murzsa Kata, Mészáros Géza és Trepák László – könnyed és szórakoztató kikapcsolódást nyújtó, nagyszerű alakítását.
A társulat produkciós asszisztense: Takács Gizi
Köszönjük!
Lászlóné Szabó Edit
1
2
3
4
5
kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.