2016. december 11. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Advent harmadik vasárnapját ünnepelték

 2016. december 11-én, advent harmadik vasárnapján ismét a Győry-kastélyban ünnepelhettek az emberek. Az épület dísztermében, az Egyházközség által szervezett zenei programra várták az érdeklődőket. Elsőként Toldi Hajnal, szólt néhány alkalomhoz illő szót, majd meggyújtotta a harmadik gyertyát az adventi koszorún. Ezt követően Pavlicsek Jázmin előadásában hallhattak karácsonyi verset a vendégek. A Vox Caritatis Egyházi Kórus adventhez méltó kórus műveket énekelt, s később a meghívott előadóként jelenlévő Harmónia Kamarazenekarral közösen zenéltek. A kamarazenekar egy hangulatos, adventi és karácsonyi zenékből álló műsorral mutatkozott be a nézőközönségnek, s végül a rendezvény egy közös énekléssel zárult.

Horváth Dóri

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

kategóriák: Ajánló, Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.