A kedvezményezett neve: Perkáta Nagyközség Önkormányzata

A projekt címe: Orvosi rendelő bővítése és szolgálati lakás felújítása Perkátán

A szerződött támogatás összege: 68 324 525 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt célja a perkátai orvosi rendelőknek és védőnői szolgálatnak helyt adó épület bővítése. A fejlesztés hatására a fogorvosi rendelő a település más részén elhelyezkedő épületből átköltözhet az orvosi központba.

Az új épületben egy orvosi rendelő és egy fogorvosi rendelő, tanácsadó, illetve az ezekhez szükséges kiszolgáló helyiségek kerülnek kialakításra. Külön bejáratot alakítunk ki az itt dolgozók és a betegek számára. A betegek egy közös szélfogóba érkeznek, ahonnan a vizes helyiségek nyílnak. Innen a várótermekbe érkezünk, külön váróterem van kialakítva mindkét rendelőhöz. A rendelőkbe egy asszisztensi helyiségen keresztül jutunk. A gazdasági bejárat az épület másik oldalán kapott helyet. A szélfogóból nyílnak a női és férfi öltözők, a vizesblokk és a rendelők. Itt található a takarítószer tároló és a hideg-meleg vizes falikút. A fogorvosi rendelőhöz a szükséges gépészeti helyiség és veszélyeshulladék-tároló a rendelőből érhető el.

A projekt része az egészségügyi dolgozók számára is fenntartott önkormányzati tulajdonú lakás felújítása, melynek keretében nyílászáró csere, valamint külső és belső felújítás történik.

A projekt keretében a működési engedélyben és az OEP finanszírozási szerződésben foglalt tevékenységekhez kapcsolódóan 1 db defibrillátor, 1 db újraélesztés oktatására szolgáló torzó, valamint bútorzat beszerzése történik.

A projekt tartalmazza a megújuló energiaforrás kiépítését, valamint segédmotor kerékpár beszerzését is.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.06.25.

A projektazonosító száma: TOP-4.1.1-15-FE1-2016-00013

 

 

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.