2014. november 27. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Perkátán is felkészülést tartottunk a téli időjárásra való felkészülés jegyében november 20-án, amelyen részt vettek az intézmények (Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Perkátai Általános Művelődési Központ, Perkátai Szociális Központ) vezetői, a Perkátai Polgárőr Közhasznú Egyesület képviselője és a Faluüzemeltetés munkatársa, illetve a Polgármesteri Hivatal közbiztonsági referensei. A veszélyhelyzetekre való felkészülés jegyében november 20-a és 2015. március 15-e közötti időszakra az intézményvezetők elkészítették az ügyeleti listájukat, átnézésre kerültek a melegedőhelyek, illetve a téli hó- és jégeltakarítás fő elvei is meghatározásra kerültek.

A hóeltakarításban és síkosságmentesítésben prioritást élvez a közösségi közlekedéssel érintett buszkör, illetve a 62-es út körforgójáig tartó perkátai útszakasz. A járdák takarításában az önkormányzati intézmények előtti szakaszt végzik a Faluüzemeltetés munkatársai. Önkormányzatunk illetékességi területéhez tartozik majd 10 km útszakasz a 62-es útból, illetve a szabadegyházai bekötő, de ennek takarítását a Magyar Közút Nzrt. végzi, de amennyiben mentésre (ember- és vagyonmentés) van szükség, akkor azt a polgármester rendeli el. Az ezzel kapcsolatos előkészületeket is megtettük.

Kérjük a lakosságot, hogy az ingatlanuk előtti járda- és útszakasz hótakarításában és síkosságmentesítésében segítsenek! Köszönjük az együttműködést!

Perkáta, 2014. november 27.

Somogy Balázs

Fotó: 2013. március 15.

2013.-március-15.-hófal-bekötő-út

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.