2015. január 1. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Tűzeset a Bajcsy-Zsilinszky utcában

 A tegnapi napon, szilveszter éjjel tűz ütött ki a Bajcsy-Zsilinszky utca egyik házában, amelyben személyi sérülés nem történt, de az épület jelentős károkat szenvedett, az épület életveszélyessé vált. A tüzet a Dunaújvárosi Tűzoltóság munkatársai oltották el. A tűz oltását a Rendőrség körzeti megbízottja és a Perkátai Polgárőrség Egyesület tagja biztosították. Több szomszéd, utcabeli segítségére volt a családnak, ruhát adtak számukra, a megmaradt értékeket helyezhették el náluk. A helyi Katolikus Karitász is felajánlotta segítségét tartós élelmiszer és ruha formájában.

A család önkormányzati képviselőkkel is konzultált a tűzeset után, illetve polgármesterként jártam kint a helyszínen. A családban 3 kiskorú gyermek is él, akikkel kapcsolatban a család nyilatkozott, hogy ideiglenesen rokonoknál tudnak megszállni. Önkormányzatunk önkormányzati segélyt is biztosít a család számára, amellyel kapcsolatos kérelmet már be is nyújtották.

Amennyiben segíteni szeretnének a családnak, akkor akár közvetlenül, akár az önkormányzaton keresztül köszönettel fogadja a család a felajánlásaikat.

Egyéb információk:

http://duol.hu/hirek/kiegett-egy-perkatai-haz-lakhatatlanna-valt-az-epulet-1669593

 http://fejer.katasztrofavedelem.hu/hirek/2125-ket-otthon-is-lakhatatlanna-valt-szilveszter-napjan

Perkáta, 2015. január 1.

Somogy Balázs

Perkát, Bajcsy-Zsilinszky utca tűzeset

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.