2015. június 11. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Győry kastély felújítása

 Perkáta Nagyközség Önkormányzata ez elmúlt időszakban számos döntést hozott a „Kínai-magyar Kulturális Turisztikai Központ létrehozása a perkátai Győry kastélyban” című KDOP-2.1.1/B-12-2012-0012 kódszámú pályázattal kapcsolatban. A tervezési és tervezői művezetési közbeszerzést még februárban írta ki a képviselő-testület, amelyet az engedélyes tervet is készítő Szakra Stúdió Kft. nyert el, aki április végére szállította le a kiviteli terveket.

Ezt követően kiírásra került a kivitelezési közbeszerzés, amely kapcsán 7 magyarországi vállalkozás tekintett bele a tervekbe, vette fel az ajánlattételi dokumentációt, és közülük 4 nyújtotta be hivatalos ajánlatát a tegnapi, 2015. június 10-i határidőig. A nettó 291.201.459 forint becsült értékű kivitelezési munkálatra a Swietelsky Magyarország Kft. (Budapest), a Fejérduna-Ép Kft. (Dunaújváros), Fodor Kft. (Budapest) és Unikor-Épker Kft. (Bölcske) nyújtott be ajánlatot. Az ajánlatok ellenőrzését és értékelését követően várhatóan e hónap végén tud dönteni a képviselő-testület, és július elején kezdődhet meg a főépület és előkertjének felújítása.

A közbeszerzések között a képviselő-testület kiválasztotta a műszaki ellenőrt, illetve a menedzsment feladatokat ellátó vállalkozásokat, mind a projektmenedzseri, mind a műszaki menedzseri feladatokra. Kisebb értékű beszerzések is történtek technikai eszközök és a nyilvánosság területén.

Perkáta, 2015. június 11.

Somogyi Balázs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.