2015. július 9. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Kastély előtti útszakasz aszfaltozása

 A keddi napon, július 7-én a Strabag Általános Építő Kft. útfelújítási munkálatokat végzett, ennek eredményeként ez a rossz állapotú szakasz közel 100 méter hosszban megújult. A munkálatokat a vállalkozás az önkormányzattal kötött megállapodás alapján végezte, amelyet a Laposon humuszelhelyezés és annak szállítása kapcsán kötöttünk. A vállalkozás akkor felmérte az utat, mert a megállapodás kikötötte, hogy amennyiben a szállítás az útban károkat okoz, akkor javításokat fog végezni.

A vállalkozás a 62-es számú főút felújítását végezte, amely projekt hamarosan lezárásra kerül, is a Perkáta környéki szakaszokról került a humusz Perkátán elhelyezésre. A vállalkozással egyeztetve nem foltszerű javítások, kátyúzások kerültek megvalósításra, hanem javaslatunk alapján a legtöbb kárt szenvedett szakasz teljes felújítását vállalták a Kastély előtti kereszteződéstől az iskola közelebbi gyalogos bejárójáig.

Perkáta, 2015. július 9.

Somogyi Balázs

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.