2015. december 12. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Faluüzemeltetési Hírek

             Az elmúlt hónapban, november 16-án újabb közfoglalkoztatási program indult Perkátán. Az új időszak különlegessége, hogy Perkáta Nagyközség Önkormányzata 56 fős csoportja mellett, a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat 20 fős csoport foglalkoztatását kezdte meg. Az első nagyobb feladata a két csoportnak a szociális célú tűzifa támogatáshoz kapcsolódó szállítások elvégzése volt, mind a vágási helyszínekről az önkormányzat telephelyére, majd a pozitívan elbírált kérelmezők számára való házhozszállítással.

Emellett természetesen a különböző parkgondozási és intézményüzemeltetési feladatokat is ellátja a most indult két csoport és az önkormányzat másik csoportjában dolgozó több mint 100 közfoglalkoztatott.

A Perkátáért Közalapítvány októberben pályázat útján vásárolt kisbusza mellett hamarosan még egy perkátai címerrel felmatricázott járművet is láthatnak Perkátán. A fehér puttonyos autó, amely a Faluüzemeltetés egyik munkatársának tulajdonában levő gépjármű, a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó feladatokban segédkezik és a Perkáta Nagyközség Önkormányzata Faluüzemeltetés logóval lesz látható.

Perkáta, 2015. december 12.

Somogyi Balázs

Faluüzemeltetés 151212

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.