2015. december 12. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Területfejlesztési Információs Nap a Megyeházán

             Még a 2015. évben kiírásra kerül a megyei Területfejlesztési Operatív Program első pályázati kiírása. Ez hangzott el a december 8-án, a székesfehérvári Megyeházán a Magyar Államkincstár Fejér Megyei Igazgatósága által rendezett információs napon. Gyűszű György, Magyar Államkincstár Fejér Megyei Igazgatóságának igazgatója köszöntötte a vendégeket, majd a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke, dr. Molnár Krisztián mutatta be az előkészítés időszakát. Varga Gábor országgyűlési képviselő mint a Fejér megyei fejlesztésekért felelős miniszteri biztos a TOP forrásokon túli fejlesztésekről is tájékoztatót adott. Az információs nap legfontosabb előadója Oláh Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium regionális fejlesztési programokért felelős államtitkára az elmúlt 7 éves időszak lezárásáról és az új időszak kiírásáról tartotta meg előadását. Kígyóssy Gábor, a Fejér Megyei Önkormányzat vezető tervezője és Gyűszű György előadásai zárták az információs napot.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata közel 40 projektötletet nyújtott be a Fejér Megyei Integrált Területfejlesztési Program előkészítése kapcsán a Fejér Megyei Önkormányzathoz az elmúlt másfél évben. A TOP források mind gazdaságfejlesztési, mind településfejlesztési pályázatokat is támogat, önkormányzatunk elsődleges céljai közé az ún. új óvoda fejlesztés annak bővítésével, az orvosi rendelő fejlesztése a fogászati ellátással kombinálva, a Polgármesteri Hivatal fejlesztése és a Zrínyi utcai övárok megvalósítása tartozik.

Perkáta, 2015. december 12.

Somogyi Balázs

Területfejlesztési Információs Nap 151212

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.