2016. február 12. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A rendes képviselő-testületi ülésen mind a 7 képviselő (Bogó Anikó, Kovács Ferenc, Somogyi Balázs, Szabó Tamás, Szilasy László, Ujfalusi Pál és Vátkainé Boda Ildikó) jelen volt. Az ülés legelején Kovács Ferenc, a Pénzügyi Bizottság elnöke tájékoztatást adott arról, hogy vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének minden képviselő eleget tett, illetve hogy a bizottság a testületi ülés előtt 7 napirendi pontot tárgyalt és ajánlásra ajánlja a képviselő-testület számára.

Elsőként Szilasy László tájékoztatást adott arról, hogy kb. 960 Ft-os köztartozását (2014. évből NAV által felszámított kamat) rendezte, így köztartozásmentes, ezzel kapcsolatban a testület határozatot fogadott el. Második napirendként a két ülés közötti beszámolót fogadta el a testület. A költségvetés elfogadása előtt, a köztisztviselők illetménykiegészítéséről szóló rendeletet is megalkotta testület. A szociális rendelet módosítása megemelte a legkisebb települési támogatási összeget 2.500 Ft-ról 3.000 Ft-ra. Módosításra került a képviselő-testület SZMSZ-e is, illetve a Perkátai ÁMK Alapító Okirata is. A testület elfogadta az idei évre vonatkozó Közbeszerzési Tervét. A bejelentések napirendben a testület döntést hozott arról, hogy tagja kíván lenni létrehozandó a Perkáta – Saint-Maximin Baráti Egyesületnek, illetve hozzájárul a Perkáta név használatához az egyesület számára.

 

Perkáta, 2016. február 12.

 

Somogyi Balázs

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.