2016. március 18. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Holnap tartják a perkátai vadászok a szokásos tavaszi szemétszedési akciójukat

             Ahogy teszik ezt minden évben, idén is tavaszi szemétszedési programot szerveznek a Pénzügyőr Egyesület Vadásztársaság tagjai. Az ő akciójuk minden perkátai környezetvédelmi akció őse, hiszen már sok éve takarítják Perkáta külterületeit, felhívva figyelmünket lakóhelyünk állapotára. Szerencsére már számos segítőjük van Perkátán, hiszen az önkormányzat 6. éve vesz részt a Teszedd országos akcióban, a Perkátai Polgárőrség Egyesület is tartott több alkalommal falutakarítási napot, a Perkátai Természetvédelmi Egyesület és segítői számos akciót folytattak már le, illetve a perkátai iskolások és óvodások is hangsúlyozottan kiállnak a környezetvédelem ügye mellett.

Az idei akciójukat a Pénzügyőr Egyesület Vadásztársaság tagjai holnap (2016. március 19.) 7 órától kezdik és a találkozási helyen, a Rózsa utcai vadászházukban várnak minden csatlakozni szándékozó segítőt.

Perkáta, 2016. március 18.

Somogyi Balázs

szemetsz

 

Fotó: 2014-es szemétszedési akció

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.