2016. március 16. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Ismeretterjesztő előadásokat szerveztek nőnap alkalmából a Perkátai Általános Művelődési Központ munkatársai.

Március 8-án, kedden Bogó Anikó sportedző és életmód tanácsadó tartott előadást, az egészséges táplálkozással kapcsolatban. Az előadás során a rendszeres táplálkozás és sportolás fontosságáról esett szó, valamint a megfelelő étrend kialakításáról, mely mind hozzájárul az ember egészségének megőrzéséhez. A jó hangulatú program végén a részt vevők kérdéseket tehettek fel az előadó számára.

Március 9-én az általános iskola felső tagozatos diákjai Bilig Edit önkéntes tanácsadó „A szépség különböző arcai” című előadását hallgathatták meg. Bilig Edit a divatról, a különböző divatirányzatokról, a külső és belső szépségről beszélt a gyerekeknek, akik érdeklődve hallgatták őt. Előadásában több játékos feladat is szerepelt, amiben részt vehettek a tanulók.

A program sorozat utolsó napján, március 10-én Horváth Dóra ifjúságsegítő tartott drogprevenciót a diákok számára. Az előadás során a gyerekek a drogok különböző fajtáiról, a szervezetre való hatásukról hallhattak bővebb információt. Interaktív beszélgetés során a gyerekek is hozzászóltak az előadáshoz, elmondhatták véleményüket, feltehették kérdéseiket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCF8553

DSCF8560 (2)

Dóri 2

Dóri 1

 

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.