2016. július 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

3 milliárdos fejlesztést avattak a Hungranában

             Tegnap, 2016. július 6-án kora délután 3 milliárd forintos fejlesztéssel egy korszerű pellettáló üzemet avatta a Hungranában. A céggel önkormányzatunknak kiváló a kapcsolata, amit jelez, hogy 4 millió forinttal támogatta a cég a perkátai Győry kastély felújítási projektjét, illetve szándéknyilatkozattal segítette a Perkátai SE TAO-pályázatát, illetve az is jelzi a kitüntetett figyelmet, hogy a fejlesztés avatására is meghívást kaptam Perkáta Nagyközség Önkormányzata nevében.

Az átadáson avató beszédet mondott dr. Seszták Miklós, fejlesztési miniszter, illetve az a Hungrana tulajdonos vállalatainak, az Agranának és az ADM-nek a vezetői, majd a Hungrana képviseletében Kelemen Kálmán társügyvezető. Az avatáson részt vett L. Simon László államtitkár, Varga Gábor, a térség országgyűlési képviselője, illetve dr. Cser-Palkovics András, megyeszékhelyünk, Székesfehérvár polgármestere is.

Az új üzemegységnél történt szalagátvágást követően Reng Zoltán, a Hungrana egy hónappal ezelőtt kinevezett új társügyvezetője, vezérigazgatója tartott pohárköszöntőt.

Gratulálunk a számos perkátai munkavállalót foglalkoztató vállalat új fejlesztéséhez!

Perkáta, 2016. július 7.

Somogyi Balázs

Hungrana pellettáló szalagátvágás Hungrana Seszták Miklós

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.