2016. október 21. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

2016. október 19-én Perkátán, a Győry kastélyban rendezte meg a Köznevelési Szakértők Országos Egyesülete, a szakértői konferenciáját.

A szakértői konferencián, szakmai napon Dr. Szikora Ágnes, az Oktatási Hivatal tanügy-igazgatási főosztályvezetője tartott előadást és válaszolt a pedagógus szakértők és szaktanácsadók által feltett kérdésekre.

Galambos Zsuzsanna a Székesfehérvári POK főosztályvezetője, a Szakértők, szaktanácsadók működése Fejér megyében – kapcsolati háló kialakítása címmel tartott előadást. A Köznevelési Szakértők Országos Egyesületének főtitkára Jurecz Emil és az Egyesület elnöke, Bella Tibor az értékelésben való egyszerűsítésekről beszéltek.

A szakértői nap háziasszonya Kundakker Ferencné a az Egyesület megyei elnöke volt, aki a mester klubok szakmai munkájára is kiemelt figyelmet fordított.

Bogó Anikó

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.