2016. december 11. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Luca nap, immár tíz éve

2016. december 10-én tartotta a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre a hagyományos Luca-napi vigasságát. A rendezvényre meghívták a környező települések nyugdíjas klubjait is: Besnyő, Beloiannisz, Dunaújváros, Iváncsa, Pusztaszabolcs és Szabadegyháza is képviseltette magát az eseményen.

A délután a Győry-kastélyban vette kezdetét, ahol Bogó Anikó, Perkáta alpolgármestere, valamint Bakos Imre tartottak előadást, mely során a kastély felújításának projektét, továbbá a Kínai-Magyar Kulturális Turisztikai Központ két állandó kiállítását ismerhették meg a résztvevők.

Ezt követően a Faluházban folytatódott a rendezvény, ahol a színpadon a Szivárvány Óvoda Süni csoportos ovisai adták elő lucázó műsorukat. Őket Czeilingerné Sárközi Mónika és Mosonyi Györgyné óvónők készítették fel az előadásra. Az óvódásokat a Népművészeti foglalkozás fiú táncosai követték, akik nem csak táncoltak, hanem énekeltek is.

A műsorok után Dr. Nagy Andráné, a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének elnöke szólt néhány szót, s köszönte meg az egész éves segítségüket a támogatóiknak, valamint az egyesület tagjainak. Egy beloianisszi barátjuk két csodálatos nótával köszöntötte az összegyűlt vendégeket, majd következett a közösen elfogyasztott vacsora, melynek végeztével egy meglepetés produkcióval örvendeztette meg a jelenlévőket Dr. Nagy Andrásné, Oláh Lászlóné és Szarka Istvánné.

A műsort nagy taps fogadta, majd az este táncos mulatsággal folytatódott.

Horváth Dóra

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.