2017. február 20. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Perkáta Nagyközség Önkormányzata a Perkátai Általános Művelődési Központtal közösen 2017. február 16-án tartotta meg a hagyományos Civil Fórumát. A programon a helyi civil szervezetek, az önkormányzattal és a központtal közösen átbeszélték az éves rendezvénytervet, értékelték az elmúlt év közös munkáját.

Somogyi Balázs polgármester köszöntötte elsőként a megjelent egyesületek, alapítványok képviselőit. Elismerte a civilek munkáját, megköszönte az aktív részvételüket a közösségi életben, továbbá az önkormányzat által nyújtott támogatásokról is szót ejtett. Őt Bogó Anikó a Perkátai Általános Művelődési Központ igazgatója követte. Az igazgató beszámolt az egyesületek és a központ 2016-os közös munkájáról, s kiemelte, hogy milyen fontos az értékteremtés, ami a civil szervezetek munkája során megvalósul. A Nemzeti Együttműködési Alap pályázatait mutatta be a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. munkatársa, Horváth Dóra. Ezt követően az önkormányzat és az ÁMK által összeállított éves rendezvényterv került ismertetésre, majd a fórum végén minden egyesület képviselője röviden beszámolt a 2016. évi munkájukról, eredményeikről. Az egyesületek elégedettségüket fejezték ki az önkormányzattal és a Perkátai ÁMK-val való közös munkakapcsolat iránt, továbbá megköszönték a számukra nyújtott segítségüket.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata

2017 – éves rendezvényterv (2)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.