2017. március 27. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Biomassza erőmű alapkőletétele a Hungrana Kft-nél

             Ma délelőtt került sor a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. biomassza erőmű alapkövének letételére, amelyen a társaság meghívásának jóvoltából volt alkalmam képviselni önkormányzatunkat.

A 10 órakor kezdődött rendezvény résztvevőit Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter köszöntötte, majd a minikonferencián Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója A Hungrana szerepe a hazai mezőgazdaságban és vidékfejlesztésben címmel tartott előadást. Őt követte Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ főigazgatójának a Megújuló energia kutatások jelene és jövője az agráriumban című és Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatójának az Alternatív fehérjehordozók szerepe a GMO mentes takarmányozásban című előadása. A minikonferencia után a létesítendő erőmű helyszínén miniszter Úr, vezérigazgató és főigazgató Urak által került elhelyezésre az alapkő.

A Hungrana Kft-vel az elmúlt időszakban egyre erősebb önkormányzatunk kapcsolata, amely a vállalat társadalmi felelősségvállalási irányaival is párhuzamos. 2015 végén a Hungrana Kft. 4 millió forinttal támogatta a Kastély főépületének felújítását, a Perkátai SE most beinduló utánpótlás programjának TAO pályázatához is hozzájárult a cég 1 millió forinttal, illetve már támogatta 25 millió forinttal (a tavalyi évi feltöltés terhére) a vállalat szintén TAO forrásból az önkormányzat által megvalósítandó műfüves futsalpálya létrehozását.

Gratulálunk a számos perkátai munkavállalót foglalkoztató vállalat újabb fejlesztéséhez!

Perkáta, 2017. március 27.

Somogyi Balázs

IMG_0977 IMG_0978

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.