2017. július 31. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A Horváth TEAM sikere

Június 30-a és július 2-a között országos fogathajtó versenyt szerveztek Zombán, ahol a Horváth TEAM is sikerrel teljesített. A jól összeszokott csapat élménnyel és eredménnyel gazdagon tért haza Perkátára. Az idei szezonban ez volt az első versenyük. A három napos megmérettetésen három számban kellett bizonyítaniuk az indulóknak: díj-, maraton- és akadályhajtásban.

A Horváth TEAM a következő eredményekkel szerepelt a megmérettetésen:

 Díjhajtás: 56.95 hibapont, 5. hely

Maratonhajtás: 95.72 hibapont, 3. hely

Akadályhajtás: 11.48 hibapont, 5. hely

A három nap összesített eredménye alapján 164.15 hibapont, 3. hely.

 Ezen a versenyen kívül a csapatnak számos más sikere is van már: 2015-ben a „B” kategóriás fogathajtó versenyen országos második helyezést hozhattak haza, s ennek köszönhetően 2016-ban már az „A” kategóriában, a profik között folytathatták a versenyzést. 2016-ban, ebben a kategóriában a legjobb húsz közé kerültek, így az országos döntő bajnokságra is eljutottak. Az Izsákon megrendezett versenyen, összetettben tizedik helyezést értek el, amire nagyon büszkék voltak. Ifj. Horváth Árpád elmondása alapján nagy álmuk volt a döntőbe jutás, számukra már ez is hatalmas eredmény volt. Itt világbajnokokkal, híres hajtókkal versenyezhettek, megtiszteltetés volt számukra benne lenni a mezőnyben.

Ezeket az eredményeket azonban nem sikerülne egy jól működő csapat nélkül elérni. A Horváth TEAM (ifj. Horváth Árpád, Horváth Milán, id. Horváth Árpád és Gévai Eszter) továbbra is együtt menetel a siker felé vezető úton, mindenkinek meg van a maga feladata, amit becsülettel ellát. Árpi a hajtó, Milán a segédhajtó, édesapjuk az edző és a szponzor egyben, Eszter pedig a mindenes, akinek mindenre van egy kis rálátása.

A csapatnak az év során még legalább egy versenye lesz, melyre Balatonlellén kerül sor.

Hajrá Horváth TEAM! Sok sikert!

Horváth Dóri

Horváth TEAM cikk kép 2

Horváth TEAM cikk logó

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.