2017. július 4. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

2017. június 20-a és 25-e között hittanos tábort szerveztek a Perkátán, hittanra járó gyerekeknek. A program első napját Perkátán tölthették, ahol vidám, játékos foglalkozások várták a részt vevőket a szervezők.

Szerdán, június 21-én uszodai látogatás volt a napirendre tűzve, majd június 22-én Székesfehérvárra utazott a csapat. Ott a Szent István Király Múzeumot, a Romkertet, a Fekete Sas Patika Múzeumot tekinthették meg a gyerekek és kísérőik. Szintén ezen a napon meglátogatták Perkáta nyugalmazott plébánosát, Pámer Ottót is, aki Székesfehérváron tölti békés nyugdíjas napjait. A hétvégét ismét Perkátán töltötték a gyerekek, játékokkal, lovagoltatással készültek számukra a szervezők.

A tábort a Székesfehérvári Egyházmegye, a Perkátai Egyházközség, a Kisboldogasszony Alapítvány, Perkáta Nagyközség Önkormányzata és számos magánszemély támogatta. A színes, programokban gazdag táborban tizenhat gyermek vehetett részt.

2017. június 25-én 17 órakor tartották meg a hittanos tanévzáró szentmisét, ahol ajándékban részesültek a legaktívabb tanulók, valamint egy műsorral is készültek a gyerekek. A szentmise után egy kis fogadással vártak minden részt vevőt.

Horváth Dóri

Photo0037

Photo0039

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.