• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2017. szeptember 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Az én Itáliám – Én & Italy

Patai Mercédesz blogja

Patai Mercédeszről már olvashattak a Perkátai Hírek hasábjain. Merci romanisztika-olasz alapszakon végzett, 5 hónapot töltött Erasmus tanulmányi ösztöndíjjal az Universitá degli studi Roma Tre-n. Jelenleg az ELTE – Olasz nyelv, irodalom és kultúra mesterszakán, továbbá az Universitá degli studi di Firenze intézményében Interkulturális tanulmányok szakán is tanul. Ezenkívül ő a tulajdonosa és szerkesztője az olasz kultúrával foglalkozó blognak, mely az Én & Italy címet viseli. Publikált már az ELTE BTK tudományos folyóiratában, az Első Században, továbbá a Style magazinnak is írt cikket.

Az alábbi linken pillanthatnak bele Merci blogjába, ahol sok érdekes információval találkozhatnak az olvasók, illetve mellékelve a Facebook oldal linkje is megtalálható!

https://italiaikalandjaim.wordpress.com/

https://www.facebook.com/italiaikalandjaim/

Patai Mercédesz olaszországi élményeiről, valamint az utazással kapcsolatos tapasztalatairól hamarosan a Perkátai Hírekben is olvashatnak.

Horváth Dóri

Fotó forrása: Én & Italy blog

roma

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.