2017. szeptember 8. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Végre sikerült

Futsalpálya valósul meg az iskola mellett

 Önkormányzatunk az elmúlt években az iskolai sportterek bővítése, a Perkátai SE sportolóinak edzéslehetőségeinek kiterjesztése és helyi szabadidő sport támogatására már több alkalommal pályázott műfüves futsalpálya megvalósítására. A tavalyi évben előkészített és idei évben benyújtott pályázat eredményeként a Magyar Labdarúgó Szövetség pályépítési programjának 39. építési ütemében sikerrel pályázott és tegnap a nyertes kivitelezőt is kiválasztotta a szövetség. A futsalpálya megvalósulása kapcsán a Hungrana Kft. jelentős, közel 24,5 millió forintos TAO befizetést tett meg még a tavalyi év végén a labdarúgó szövetség felé, emellett az önkormányzat önrészt biztosít a megvalósítás és a használat idejére, illetve vállalja a működtetés költségeit. A Hungrana Kft-nek köszönjük az óriási támogatást, amely céget felkértem a pálya névadójaként.

A kivitelezés várhatóan egy hónap múlva kezdődik, amely érinti az iskolaudvart, illetve részben a kerítésen túl a Perkátai SE által kezelt tényleges kastélykertet.

Az előkészítés során számos perkátai vállalkozás jelezte, hogy támogatná ezt a nemes célt, hogy a perkátai fiatalok, gyermekek új és modern sporttérhez jussanak, így települési akciót szervezünk, amelyben várjuk minden perkátai sportszerető vállalkozás és magánszemély felajánlását.

Perkáta, 2017. szeptember 8.

Somogyi Balázs

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.