2017. szeptember 20. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Irodalmi délután, Perkátán a Győry-kastélyban

 

A szeptember 9-től megnyílt bagolyfigura kiállítás apropójából irodalmi délutánt rendeztünk a gyűjtő előadásában.

A versmondóként is ismert Farkasné Dőry Magdolna „A bagoly” című irodalmi fellépésével lepte meg a közönségét szeptember 19-én.

Kora délután a perkátai cimborák hallgattak verseket, és meséket a bagolyról. A kézműves foglalkozáson pedig könyvjelzők készültek a könyvajánlók mellé.

 

első

második

harmadik

 

Az irodalmat kedvelő felnőttek ugyanezen a napon, 16 órakor érkeztek a kiállításra, majd egy gazdag irodalmi összeállítást hallhattak Magdolnától.

Adorján Viktor rendező sajátságos szerkesztése nyomán, a mintegy 28 irodalmi műből, és az átkötő szövegekből összeállított műsort élmény volt hallgatni a Radnóti-díjas előadótól.

A bagolyról szóló rövid történetek, leírások, a szép megszemélyesítések, valamint a bölcs gondolatok megragadták a közönség figyelmét.

 

5

6

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a bagolyfigura kiállítás időtartamát. Így az őszi időszakban továbbra is megtekinthetik az érdeklődők, a Győry-kastély nyitva tartási idejében.

 

Lászlóné Szabó Edit

 

 

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.