2018. január 22. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Labdarúgó szakosztály hírei

A tavaly karácsonyi évzáró rendezvényen a Perkátai SE bemutatta a Bozsik program új edzőit az U7, U9, U11 és U13 csapatai kapcsán, amelynél az U7-es csapat edzője Romanoczki Kármen, az U9-é Szabó Bernadett, az U11-eseké Kovács Ádám és az U13-asoké Gaszler Ferenc lett. Két fontos szempont valósul meg, amelyet kiemelten fontosnak tart az egyesület, egyrészt helyi és/vagy az egyesület kötelékében levő személy lett az edző, illetve hogy minden korosztály önálló edzőt kapott. 2018. január 8-án Kerekes Béla vezetőedző az új edzőkkel együtt szülői értekezletet tartott, amelyen tájékoztatták a szülőket a feltételekről és sportolás lehetőségeiről, majd másnap az új stáb meg is tartotta az első edzését az U13-asokkal, a frissen megvalósított műfüves pályán. Az U7-esek tavaszig csak teremben edzenek, míg a nagyobb korosztályok főleg a műfüves pályán. A műfüves futsalpálya az év elejétől áll rendelkezésre az iskolai tanórák és az utánpótlássport számára, de természetesen bejelentkezés után bárki számára használható. Az U19-es csapat edzői posztját Reith János tölti be a szezon elejétől Kiss Norbertet helyettesítve. Újabb edző érkezik tavasztól az egyesülethez, aki a hiányzó U14-es és U16-os csapatok indítását szervezi.

A Bozsikosok télen is versenyeznek, hiszen a téli hónapokban teremtornán vesznek részt, január 20-án az U11-es és U13-as korosztály vett részt dunaújvárosi teremtornán, amelyet a képeink is bemutatnak.

A felnőtt csapat is megkezdte a felkészülést a március végén kezdődő tavaszi szezonra, hetek óta teremtornán vesznek részt, illetve a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség kebelében megszervezett felkészülési torna gárdonyi helyszínén fognak felkészülési meccseket játszani.

Perkáta, 2018. január 22.

Somogyi Balázs

 

U11 és U13 Dunaújváros 180120

U13 Dunaújváros 180120

U19 és felnőtt

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.