2018. január 19. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Megyei mentornak választották

2017 őszén pályázatot hirdetett a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft., melyben a Digitális Jólét Program (az eMagyarország Program ezt követően ennek a projektnek a keretein belül folytatódik tovább az országban) megyei mentori munkakörre kerestek munkatársakat. A Digitális Jólét Program (továbbiakban DJP) Hálózatának az a feladata, hogy biztosítsa minden polgár, kisvállalkozás, közigazgatási tisztviselő számára a digitális ökoszisztémában való részvételt. További célja az a hálózatnak, hogy a települések, ahol DJP Program Pont létesült, valamint helyi mentorral is rendelkeznek, felismerjék azt, hogy milyen előnyös is a digitális világhoz való csatlakozás számukra. A DJP Megyei Mentoroknak ezeknek a feladatoknak a teljesítésében kell segíteniük az adott megyékben, kompetenciafejlesztő programok, tevékenységek koordinálásában, motivációs kampányok megszervezésében, módszertani segítségnyújtásban állnak a települési DJP Pontok rendelkezésére.

Perkátáról Szakács Lászlóné nyújtotta be pályázatát a fent említett szervezethez.

Szakács Lászlóné az eMagyarország Pont perkátai tanácsadójaként számos képzésen, meetingen vett részt, hogy ezen a területen minél nagyobb szakértelemre tegyen szert.

Ennek, valamint személyes készségeinek és kompetenciáinak köszönhetően őt választották, hogy a Fejér megyei DJP Program megyei koordinátora legyen.

Ezúton is gratulálunk neki és további sok sikert kívánunk!

Horváth Dóri

27017432_1504879692898563_938646462_o

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.