2018. február 28. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Fejér Megyei Kormányhivatal

Tájékoztató a kormányablakok meghosszabbított nyitva tartási idejéről.

Csak érvényes személyi okmányokkal szavazhatunk április 8-án.

Meghosszabbítják a kormányablakok nyitva tartási idejét az országgyűlési képviselők 2018. évi választásával összefüggésben, április 6. és április 8. között.

Magyarország köztársasági elnöke április 8-ára tűzte ki az országgyűlési képviselők általános választását. A szavazás napja, a szavazóhelyiségben az a választópolgár adhatja le voksát, aki a névjegyzékben szerepel, és érvényes okmánnyal – személyazonosságát, valamint a lakcímkártyával a lakcímét és személyi azonosítóját. A lejárt érvényességű okmányokkal rendelkezők nem szavazhatnak, őket a szavazatszámláló bizottság köteles visszautasítani.

A választások zavartalan lebonyolítása érdekében, a választójog gyakorlását biztosítandó, a kormányablakok az április 6. és április 8. közötti napokon (péntektől vasárnapig) meghosszabbított nyitva tartási idővel, reggel 7 órától 19 óráig az ügyfelek rendelkezésére állnak, a személyazonosításra alkalmas okmányok megújítására, kiváltására, cseréjére és pótlására irányuló ügyintézés érdekében.

 

Székesfehérvár, 2018. február 28.

(Fejér Megyei Kormányhivatal)

 

8000 Székesfehérvár, Szent István tér 9. Tel: 22/526-905 e-mail: hivatal@fejer.gov.hu

Kab_valasztas_sc_fl_2018

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.