2018. május 4. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Zöldfelületek kaszálása

Ahogy a magánszemélyek a saját ingatlanuk kapcsán, úgy önkormányzatunk a közterületek kapcsán küzd a tavasz beindulásával. A kaszálásokkal próbáljuk magunkat utolérni, de az elmúlt évekhez képest jelentősen csökkent a közfoglalkoztatottak száma, – köztük a kézi kaszálást végző férfiaké.

A közfoglalkoztatottak számának csökkenése egyrészről örvendetes, hiszen az országban látható munkaerőpiaci fejleményekkel és gazdasági mutatókkal van kapcsolatban, másrészt viszont most látjuk, hogy mennyire hiányzik az eddigi magas létszám. A Faluüzemeltetési Munkacsoportunk a Roma Nemzetiségi Önkormányzat munkatársaival próbálják csökkenteni a lemaradást, és most kiemelt feladatként a temető kaszálását végzik. Anyák Napjára terveztük a temetőben az első kaszálási kör befejezését, a temető jelenleg temetésre használt parcelláival végeztünk (a szovjet temető és az ótemetői parcella még hátravan) úgy, hogy többen a négynapos ünnepük egy részét is temetőben töltötték.

Köszönjük a munkát, illetve kérjük a lakosság együttműködését és türelmét a feladatok ellátásában!

Perkáta, 2018. május 4.

Somogyi Balázs

image1 (5)

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.