2018. június 19. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Megyei kitüntetést vehetett át a fiatal polgárőr

A Fejér Megyei Polgárőr Szövetség 2018. június 2-án tartotta Velencén a megyei napját, ahol számos kitüntetést és méltatást adtak át.
A rendezvény során nagy megtiszteltetés érte Kovács Krisztiánt, a Perkátai Polgárőrség tagját, akit Fejér megyében az „Év Polgárőre” címmel tüntettek ki. A díjat Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, Cseh István a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, valamint Dr. Varga Péter dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.
Krisztián immár 2013 óta tagja a Perkátai Polgárőrségnek. Ahogy visszaemlékszik a belépésének a körülményeire, mosolyogva említi, hogy bár akkor már egy ideje tervezte a felvételi kérelmének benyújtását, végül hirtelen elhatározással lépett a tettek mezejére. A legnagyobb motivációt a belépésre a próba ideje alatt kapta meg (minden polgárőr jelölt fél évig próba időn van az egyesületnél, csak ha itt megfelelt, lehet teljes jogú tag), ott jött rá igazán, hogy szívesen lenne a csapat tagja. Azóta is aktívan tevékenykedik az egyesületben, immár felügyelő bizottsági tagként. Saját elmondása szerint nagyon örül, hogy őt jelölték a címre, mivel a perkátai egyesületen belül is, és a megyében is sokan megérdemelnék ezt a kitüntetést.
Krisztián fiatal kora ellenére nagyon lelkiismeretesen látja el feladatait, épp ezért döntött úgy a Perkátai Polgárőrség vezetősége, hogy felterjesztik őt a megyei címre.
Szívesen javasolja a kortársainak a polgárőrséghez való csatlakozást, melyről határozottan pozitív véleményt alkot. Úgy gondolja, hogy az országosan elismert szervezet tagjának lenni megtiszteltetés, főleg úgy, hogy Fejér megye kiemelkedően teljesít az Országos Polgárőr Szövetség berkein belül.

Gratulálunk Krisztiánnak a szép elismeréshez, és további sok sikert kívánunk a munkájához!

Horváth Dóri

35628798_1726447650771856_6608334520980602880_n

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.