2018. október 3. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Kerti avar égetése és zöld hulladék elszállítása

 

Önkormányzati rendeletünk ősszel október és november hónapban teszi lehetővé a kerti avar égetését péntekenként 8 és 20 óra között, míg szombatonként 8 és 12 óra között. Természetesen a fenti időszakokon belül az eloltást is meg kell valósítani, illetve a tűzgyújtással kapcsolatos egyéb szabályokat is be kell tartani.

 Minden előfizető rendelkezésére bocsátotta a hulladékszállítást végző vállalkozás a naptárt még az év elején, ebben szerepelnek a rendes szállítási időpontok mellett a szelektív edényzet (sárga fedelű kuka) dátumai, illetve tíz zöld hulladék elviteli nap is. Az utolsó előtti most pénteken, az utolsó pedig november 2-án lesz. A zöld hulladék kihelyezéséhez szükséges zsákot korlátozott számban nyitva tartási időben, hétköznap 8 és 16 óra között a Faluüzemeltetés Kastély oldalszárnybeli irodájában tudnak átvenni, vagy a szolgáltató irodáiban.

 

Perkáta, 2018. október 3.

 

Somogyi Balázs

kategóriák: Egyéb

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.