2019. február 21. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A Kínai-Magyar Kulturális Turisztikai Központ újdonságai

             Idén több attrakcióval bővül a Győry-kastély turisztikai kínálata. Egyrészt a 42. Állomás! Kulturális Egyesület, a Perkátai ÁMK és az önkormányzat szervezésében a kastély második emeletén került kiállításra Rajcsányi László Perkátai Gyűjtemények néven már eddig is ismert Helytörténeti és Technikatörténeti kiállítása. Másrészt pedig idén megvalósul az önkormányzat által a Településfejlesztési Operatív Program gazdaságfejlesztési pályázati kiíráson elnyert támogatásból a kastélyra vetített fényjáték és rendezvénytér kialakítása. Az intézmény csatlakozott a nemrég lebonyolított Kultúrházak Éjjel-nappal című programhoz is.

Az Utazás Kiállításokon a kastély közvetve szokott részt venni: évekkel ezelőtt a Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület tagsága által (Perkáta Nagyközség Önkormányzata tagja az egyesületnek), s ahogy tavaly, úgy idén is kiállító lesz az egyesület a programon.

Perkáta, 2019. február 20.

Somogyi Balázs

A Helytörténeti és Technikatörténeti Kiállítás reklámfilmje az alábbi linken megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=tFZkncInKgc&feature=youtu.be

sdr

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.