2019. május 16. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Közösségek hete

Közösségek Hete a Perkátai ÁMK József Attila Könyvtár szervezésében

A Perkátai ÁMK József Attila Nagyközségi Könyvtár szervezésében, a Közösségek Hete programban valósítottuk meg a „Micicánk” című gyermekkönyv bemutatását, a szerzők meghívásával.

2019. május 14-én, 14:30 órakor, a Győry-kastélyban került sor a találkozásra.

A  szép, anya-gyermek ihletésű, igaz történet szerzői a Sárbogárdon élő Szauer Viktória és kisfia Szauer Péter, becenevén Pepe.

Egy évvel ezelőtt, egy kóbor cicával való találkozással kezdődött az ő történetük. Az együtt  eltöltött év kalandjait  mutatják be az írásukon át  vicces szituációkon, és számunkra emlékezetes epizódokon keresztül. A könyvben figyelemmel kísérhetjük négy évszakon át a macska viselkedését, huncutságát.

A kisfiú első szám első személyben meséli a történetet, anyukájával együtt formálták gondolataikat, Viki szavakba öntötte, és így kerekedett egy könyv belőle.

A 10 fejezetből álló, színes fotókkal is illusztrált, 64 oldalas kötet a Sárbogárdi Lapkiadó Nyomda gondozásában látott napvilágot. A borítótervet Pepe rajza ékesíti.

Az anya és gyermeke által megfogalmazott történetet végig áthatja a család által tanúsított szeretet, valamint az élőlények, és az őket körülvevő természet iránti tisztelet.

Kívánom, hogy ennek az igaz történetnek az elolvasása nyújtson kellemes kikapcsolódást, és élményt minden olvasónak!

A könyv szerzőinek, Pepének és Vikinek gratulálok a könyvük megszületéséhez! A vendégeink és a magam nevében köszönjük, hogy az írásuk révén megajándékoztak bennünket az állatok iránti tisztelet- és védelem, valamint a családi összetartozás szép példájával!

 Lászlóné Szabó Edit
könyvtárvezető

Fenti Nyitókép

1

2

3

4

5

6

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.