2019. augusztus 1. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

A Perkáta SE Labdarúgó Szakosztály visszalépése kapcsán

Az idei évben a Perkáta SE Labdarúgó Szakosztálya erőn felül teljesített a felnőtt csapat terén, hiszen 25 éve nem látott teljesítménnyel a megyei első osztályba való feljutást érő helyezést nyertek el. Mind anyagilag, mind emberileg a lehetőségeinken felül teljesítettünk, de sajnos ez a nézők létszámában és az új szponzorok érkezésében nem látszott meg. Már ezen a szinten is sokmilliós költséggel jár a felnőtt csapat magas szintű fenntartása.
Téves, hogy megszűnik a szakosztály, mivel az elsődleges cél mindig is az utánpótlás nevelése volt, így az U7-9-11-13-as csapatokra több energia jut, sőt újdonságként U14-es csapat indítása is megtörténik.
Amennyiben igény és kellő támogatás van rá, akkor nyitottak vagyunk U16-os, U19-es és felnőtt csapat újra indítására. Addig is, a két korosztály perkátai játékosai további fejlődése kapcsán egy magasabb osztályú egyesülettel szeretnénk együttműködni.
Hiánypótló tevékenységként öregfiúk csapatot indítunk, illetve a kispályás életet szeretnénk élénkíteni.
Sajnos sok tízezer forintot felölelő meccspénzeket hosszú távon nem tudunk, és nem is szeretnénk finanszírozni, mivel úgy gondoljuk, hogy nem ez az amatőr labdarúgás lényege. Megnehezíti a helyzetünket az is, hogy a közeli NB-s csapatok sok utánpótlás játékost elszívnak.
Köszönjük az eddigi támogatásokat, segítséget, szurkolást, és kérjük a megértést a döntésünk kapcsán!

Erdős Károly
Perkáta SE
Labdarúgó Szakosztály vezetője

Perkáta_logó

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.