2020. március 24. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Polgármesteri Hivatal működése a veszélyhelyzet alatt

Szeretném Önöknek bemutatni a nehéz időszak alatt az intézmények működését, hogy az esetlegesen felmerülő ügyeiket intézni tudják.

A Polgármesteri Hivatal munkatársai dolgoznak, néhányan home office-ban, de a többség a hivatalon belül a rendes feladatát végzi vagy egyéb most felmerülő problémákban segít. A hivatal épülete az anyakönyvi ügyintézést leszámítva az ügyfelek elől zárva van, tájékoztatáskérés céljából az alábbi elérhetőségek egyikén keresse meg hivatalunkat:

–        e-mailen: hivatal@perkata.hu;

–        elektronikus önkormányzati ügyintézés portálon: https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

–        telefonon: 06 25/507-570

Amennyiben mégis ügyet szeretnének intézni, akkor a hivatal ajtón levő szereplő kiírások szerint két formában tudják. A bejárati ajtónál kihelyezett postaládába tudják bedobni napszaktól függetlenül az írásos dokumentumokat. Ha pedig mégis személyesen intéznék az ügyüket, akkor az a bejárattól jobbra levő második ablakon lehetséges az egyébként békeidőbeli hivatali fogadási időben. Jelenleg a lakcímbejelentések a leggyakoribbak az ügyintézések közül. Az ablak a polgármesteri iroda egyik ablaka, amelynél az ügyintézés némileg védi mind a munkatársat, mind az ügyintéző polgárt.

A járási hivatal ügysegédi fogadónapja a veszélyhelyzet alatt szünetel, formanyomtatványokat a perkátai polgármesteri hivatalban tudnak kérni, járási ügyintézőnket az alábbi telefonszámon érhetik el, osztályainak elérhetőségeit pedig a linket megnyitva láthatja.

-          járási ügyintéző: 06 25/795-710

-          https://dunaujvaros.hu/fejer_megyei_kormanyhivatal_dunaujvarosi_jarasi_hivatal

Ha bármiben tudunk segíteni, kérjük jelezzék! Vigyázzanak magukra!

Perkáta, 2020. március 24.

Somogyi Balázs

image2 image1 (1) image0 (6)

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.