• Álláshirdetés

    Perkátai Általános Művelődési Központ                               a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony...

  • A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

    Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

  • Alpolgármesteri beszámoló

    Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

2020. június 22. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Védőnői szolgálat helyi ellátási rendje Perkátán a jelenlegi járványügyi helyzetben 2020.06.22-től, visszavonásig:

- A védőnői szolgálat 2020.03.16-án meghatározott helyi ellátási rendjét visszavonjuk, helyette az alábbi ellátási rendet határozzuk meg.
- A védőnői és orvosi tanácsadások folyamatosak, előre egyeztetett időpontban lehet érkezni a tanácsadóba, szigorú higiénés szabályok szerint eljárva, folyamatos fertőtlenítés mellett.
- A kapcsolattartás a családokkal telefonon és interneten is lehetséges. (tel.:25-451-427, e-mail: vedono.perkata@inviel.hu, vedono1.perkata@invitel.hu )
- A kötelező védőoltások előre egyeztetett időpontban megtörténnek. Telefonon értesítünk mindenkit.
- Dr.Pálfi Judit Katalin gyermekorvosi tanácsadásai és Dr.Baráth Károly várandós tanácsadásai újra elérhetőek Perkátán, előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a 25-451-427-es telefonszámon.
- A tanácsadó ajtaja zárva lesz, de kopogásra, telefonos jelzésre kijövünk.

Kérjük mindenkitől a további együttműködést!

Bogóné Plasek Krisztina és Kanászné Illés Eszter védőnők

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.