2020. július 6. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Sportpark fejlesztés és játszótér felújítási pályázat kivitelezése

Megkezdődött a kastélykerti sportpark fejlesztés és játszótér felújítási pályázat kivitelezése. A június 25-i képviselő-testületi ülésen került sor a 2017-ben benyújtott pályázat 2 részletével kapcsolatos kivitelezőjének kiválasztására, amellyel kapcsolatban a kivitelezési munkálatok ma délután kezdődtek meg. A Vidékfejlesztési Operatív Program keretében elnyert közel 7,1 millió forintos pályázatból egyrészt a helyi fiatalok által javasolt street workout pálya, egy poolball pálya (billiárd pálya alapon történő labdajáték), egy teqball asztal kerül kiépítésre, illetve második ütemként pedig a kastélykerti játszótér felújítása történik meg.
A vita amiatt zajlott a testületi ülésen, hogy a pályázati összeg 50%-át kapja meg csak előlegként önkormányzatunk, így előfinanszírozás szükséges. 2017 decemberében, a pályázat benyújtásakor már tettem egy felhívást a perkátai vállalkozások felé, hogy támogassák ezt a fiatalok, iskolások és gyermekek számára hasznos projektet, amelyben akkor 4 helyi vállalkozás közel 800ezer forint támogatást adott. Ez most elegendő az emelkedő kivitelezői díjakra, de nem segít a projekt második felének előfinanszírozására. A testület egy újabb felhívást javasolt a perkátai vállalkozók és magánszemélyek felé, hogy a projekt megvalósulása a költségvetési gondok, hiány miatt ne kerüljön veszélybe:
Amennyiben támogatná a kastélykerti sportfejlesztést és játszótér felújítást, akkor kérjük, hogy a Perkátáért Közalapítvány Budapest Banknál vezetett:
10102969-49096000-01004005
számú számlájára tegyék meg, Kastélykerti fejlesztés közlemény beírásával.
Köszönjük a segítségüket!

Perkáta, 2020. 07. 06.

Somogyi Balázs

Kastélykert kivitelezés kezdés 200706

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.