2021. február 3. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Búcsú a Perkátai Hírektől

A nagyközség hivatalos hírmondója a rendszerváltást követően, először 1991. októberében jelent meg. Közel 30 éven keresztül – változó ütemben – számolt be a település lakosságának, a helyi hírekről.
Első felelős kiadója Radeczki György polgármester volt, főszerkesztője pedig Mosonyi György. Később felelős kiadója Tóthné Bosnyák Magdolna jegyző asszony, főszerkesztője pedig Basticz Józsefné lett. Somogyi Balázs polgármesterré választását követően az újság megjelenésében fontos feladatokat látott el Gál Rita, Szombat Mihály is. Az újság szerkesztő bizottságát éveken át Lászlóné Szabó Edit, Horváth Dóra, és Pavlicsek Zsolt alkotta.
A Perkátai Hírek szerkesztőbizottsági feladatait ellátó 3 személyből 2 fő jelezte a testület részére ősszel – az újság újbóli elindulásakor, – ill. Somogyi Balázs lemondott polgármester felé 2020. év elején, hogy szerkesztő bizottsági feladataikat a jövőben nem kívánják ellátni és lemondanak arról.
Lemondásuk, az újság sorsának újragondolását követelte tőlünk. Döntésünk értelmében a Perkátai Hírek kiadását határozatlan időre felfüggesztjük.
Köszönjük minden résztvevőnek a sok éven, évtizeden át tartó lelkiismeretes munkát, amit a perkátai lakosok tájékoztatása érdekében végeztek. Az újság archív példányai megtekinthetők a település hivatalos honlapján.
A Képviselő Testület számára fontos, hogy nyomtatott formában is eljussanak a hírek Önökhöz, és a jövőben is el fogjuk juttatni azokat minden perkátai lakos részére.
Más formátumban, új néven, várhatóan 2021. március első felében, a postaládájukban keressék majd kiadványunkat!
Az új nyomtatott kommunikációnkkal kapcsolatos további információkkal hamarosan jelentkezünk!

Köszönettel:

Perkáta Nagyközség, Képviselő-Testülete
Perkáta, 2021.02.03.

 fejléc

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.