• 2023. FARSANGZÁRÓ PARÁDÉ PERKÁTÁN

  Programajánló: Farsangi népszokások bemutatása, drámajáték az általános iskolások által; Gerlice néptánccsoport fellépése ; Farsangi fánksütés közösségi szavazása kóstolással ; Farsangi álarc készítő pályázat eredmény hirdetése. Várunk minden érdeklődőt 2023. február...

 • TÉLBÚCSÚZTATÓ FARSANGI FÁNKSÜTÉS

  2023-ban is keressük Perkáta legszebb, legfinomabb és legkülönlegesebb fánkjait! Játékos versenyre hívjuk a gasztronómia kedvelőit! Legyenek Önök is részesei a február 21-én megrendezésre kerülő, “Fánkkóstolással egybekötött farsangzáró találkozó” programnak! Szervezők:...

 • FARSANGI ÁLARC KÉSZÍTŐ PÁLYÁZAT

  Iskolás és óvodás gyermekek számára! A február 13-án, 16 óráig beérkezett alkotások zsűrizésének eredmény hirdetésére, február 21-én, 15 órakor, a “Fánkkóstolással egybekötött farsangzáró találkozó” programon kerül sor.

 • „SZERETET ÉS BARÁTSÁG”

  ”Emlékfüzet a 15 éves Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre (2007-2022) jubileumára!                Igaz tisztelete jeléül ajánlja a Perkátai Általános Művelődési Központ.” A Magyar Kultúra Napja jegyében, a „Szeretet és barátság” címet kapta az az Emlékfüzet,...

2022. november 29. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

A perkátai Győry-kastélyban november 27-én került megrendezésre az első adventi program.

A Perkátai Általános Művelődési Központ igyekezett az első hétvégét ünnepélyessé tenni.

A kastélyban tartotta meg az adventi szentmisét Szeleczky Csaba atya. Az egyházi énekkar Viczkó Vilmos vezetésével, egy csodálatos dalcsokorral készült. A Perkátai ÁMK Szivárvány Óvodájának óvodapedagógusai énekével folytatódott a program, mely nagy sikert aratott kicsik és nagyok körében is.

Lászlóné Szabó Edit bemutatta a kastélyban nyíló betlehemi kiállítást, melyet 2022. december 18-ig tekinthetnek meg az érdeklődők.

A délután folyamán egy kisebb adventi vásárral is készült Intézményünk, melynek kiemelt résztvevői voltak az óvodai és az iskolai szülői szervezetek. A legfiatalabb ünneplők részére pedig egy kis kézművessarokkal készültünk, ahol a mézeskalács díszítés mellett különböző díszeket készíthettek a gyermekek.

Ezúton is szeretném megköszönni a fellépők részvételét és szervezők munkáját!

Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!

Bogó Anikó

Perkátai ÁMK ig.

 

kiállítás

 

egyháziénekkar

 

óvodai énekkar

 

kézműves

 

vásár

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.