2024. április 5. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva
Győrfi Sándor Kossuth-díjas szobrász és éremművèsz kiállítása került a tegnapi napon megnyitásra a kastélyunk falain belül.
A Karcagon élő és munkálkodó művész tisztelte meg településünket azzal, hogy a magyarságot, a magyar tudatot bemutató szobrait egy időszaki kiállítás keretein belül Perkátára hozta.
Az ünnepélyes megnyitó Oláh István polgármester köszöntő beszédével vette kezdetét, amelyet Kóczon Kornèl és Hetei-Bakó Teodóra zongora és trombita előadása követett. A zenei dallamokat dr. Fazekas Sándor képviselő úr, volt agrárminiszter ünnepélyes megnyitója követte, aki mondhatni baráti kapcsolatot ápol Győrfi Sándor művész úrral és néhány szóban megismertette a közönséggel művész úr életpályáját.
A rendezvényen a Veled az Ifjúságèrt Egyesület szárnyai alatt nevelkedő Rózsás patkó néptánccsoport fellépésèt tekinthette meg a nagyérdemű.
Az ünnepélyes megnyitón nagy számban vettek részt az érdeklődők, igazi művészi élménnyel gazdagodva távozhattak az eseményt követően.
Perkáta Nagyközség Önkormányzata
8
2
1
3
4
5
6
7
13
12
11
10
9
14
15
16
17
18
kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.