2016. június 22. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A felújított Győry-kastély megtekintésére érkeztek kerékpáros túrázók 2016. június 21-én. A csapat négy főből állt, név szerint: Apró Margit, Benkő Gabriella Emese, Kovács Jenő és Salamon Éva képviselték az Alföldi Turista Egyesületet és a Csabai Bihargók Turista Egyesületet. A négy főből álló csapat Fejér megye várait és kastélyait tekinti meg – kerékpártúrával összekötve.

A megyén belül már jártak Csókakőn, Vajtán és Pusztavámon, ezt követően érkeztek Perkátára, ahol a Győry-kastélyban lettek körbe vezetve. Az intézményben a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. munkatársai fogadták az érkezőket, s ismertették velük a kastély történetét.

Perkáta után a kitartó és lelkes csapat Adony felé haladt tovább, hogy még több érdekességet láthasson a megyéből. Terveik között szerepel még a Velencei-tó körbejárása is, melyhez ezúton is sok sikert kívánunk!

Horváth Dóri

turazok

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.