2018. március 17. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Továbbra is téli időjárás

A múlt hétvégén már azt hittük, hogy megérkezett a tavasz, de korai volt az örömünk. A hét első felében Papp Péter jelezte nekünk, hogy visszatér a tél, és nem a legszebbik arcával, amelyet már az időjárás jelentéssel foglalkozó oldalak is megerősítenek. Ma délutántól jelentős havazás lehet holnap reggelig, amelyet hófúvás kísérhet. A máshol jelzett ónos eső reméljük elkerül minket.
Már szerdán intézkedtünk a melegedő hely kijelölésével, illetve az intézmények fokozott ellenőrzésével, hiszen a hosszú hétvégén senki sem a hóviharra gondolt. A Faluüzemeltetés is készül a feladatra, de kérjük továbbra is a lakosság támogatását az ingatlanuk előtti járda- és útszakasz tisztításában és síkosítás mentesítésében. Továbbra is egy hótolást és sózást végző traktorunk van, amely belterületi 30 kilométeres útszakaszt nem tudja néhány óra alatt kezelni, de nyilván az elsődlegesen tisztított emelkedők, vagy körforgalmi szakaszt és belterületi buszfordulót jelentő közel 10 kilométeres szakasz tisztítása is jelentős időt vesz igénybe.

Köszönjük türelmüket és amennyiben környezetükben elesett vagy magatehetetlen személyt látnak, aki a téli időjárás miatt krízishelyzetbe került, akkor az jelezzék nekünk, vagy a hivatalos szervek ismert telefonszámain!

Perkáta, 2018. március 17.

Somogyi Balázs

image1 (5)

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.