2015. szeptember 8. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Felavatták az Adonyi Kormányablakot

             A mai napon délelőtt 10 órakor került sor a kilencedik Fejér megyei Kormányablak ünnepélyes átadására Adonyban. A volt okmányiroda helyén múlt héttől megújult környezetben és kibővült szolgáltatással várják a térség ügyfeleit a kormányablak munkatársai, miután átadásra került a Dunaújvárosi Járás második Kormányablaka, a 2014 áprilisában felavatott dunaújvárosi intézmény után.

Az átadáson ünnepi beszédet mondott dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője és dr. Baltay Tímea kormányablakokért felelős helyettes államtitkár, a Miniszterelnökség Területi Igazgatásért Felelős Államtitkársága részéről. Az avatás követő fogadáson köszöntőt mondott dr. Dorkota Lajos, volt kormánymegbízott, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke, dr. Galambos Dénes térségünk országgyűlési képviselője és Ronyecz Péter, Adony Város polgármestere.

Az országban már 138 Kormányablak működik, amelyek 423 ügyformában és hasonló nyitva tartással várják az ügyfeleket, így az Adonyi Kormányablak is hétfőn 7 és 17 óra között, kedden és pénteken 8 és 12 óra között, szerdán 8 és 16 óra között és csütörtökön 8 és 18 óra között várja a perkátai polgárokat is.

Perkáta, 2015. szeptember 8.

Somogyi Balázs

Adonyi Kormányablak avató Adonyi Kormányablak dr. Baltay Tímea Adonyi Kormányablak dr. Simon László Adonyi Kormányablak tábla Adony Kormányablak belső

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.