2015. szeptember 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Szüreti felvonulás

A szüreti felvonulás vasárnap került megrendezésre. A felvonulás idejét az időjárás miatt szükségessé vált megváltoztatni, a szervezők úgy döntöttek, hogy nem lehet egy ekkora rendezvényt egyszerűen lemondani, hanem mindent megtettek annak érdekében, hogy egy nappal később színvonalas felvonulás lehessen. Közel kétszáz ember vett részt a szüreti felvonuláson. A rendezvény előkészítésében, szervezésében elvégzett munkát ezúton szeretném megköszönni a lovasok részéről Cséza Lászlónak, Makai Gábornak és Oláh Istvánnak. A Faluüzemeltetés minden munkatársának köszönet az előkészítésekben és a gyors változás levezénylésében nyújtott munkáért. A felajánlásokat köszönjük Csere Józsefnek és családjának, Fülöp Ferencnek, Oláh Istvánnak és Rácz Jánosnak.

Köszönjük a rendőrség és a polgárőrség segítségét, a menet biztosítását, balesetmentes levezénylését melyet a megváltozott körülmények között nyújtottak számunkra. Külön köszönet Horváth István kisbírónak, a menet hirdetéséért hogy a település lakóit tájékoztatta, hogy vasárnap láthatják a felvonulókat. Köszönet Horváth Dórinak és a táncos fiataloknak, hogy a megállókban színesítették a programot. A felvonuláson való közreműködést köszönjük Lőrincz Ádám és Ujfalusi Titanilla bírónak és bírónénak és Makai Kevin betyárnak, továbbá azoknak a csikósoknak akik a menet összetartásában segédkeztek. Köszönet a Perkátai ÁMK minden munkatársának és azoknak a perkátai embereknek akik az utcákon szívesen vendégül látták a felvonulókat!

A szervezők nevében:

Bogó Anikó

További információ:

http://feol.hu/perkata/mulattak-a-tancosok-a-telepules-utcain-1724339

A hírlapban megjelenő fotó egészében:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCF5008 DSCF5012 DSCF5017 DSCF5031 DSCF5041 DSCF5047 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.