• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2020. február 26. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Attól függetlenül, hogy az idei tél eddig nem adott komoly kihívásokat, de a Faluüzemeltetés számos feladatot intéz most is. Ahogy több helyütt láthatták padkafeltöltések történtek, illetve a tavasz előtti előkészítő munkálatok zajlanak. Ma kaptam értesítést arról, hogy a Baross utca közepén egy süllyedés miatt a burkolat is megsüllyedt, ennek kezelése is hamarosan megtörténik, vizsgálva, hogy ez az útfelújításhoz kapcsolódik-e vagy sem. A körforgalomnál levő egyik fa kivágása történt meg, amelyiknek már a múlt hónapban is több ága letört. Az elmúlt időszak szeles-viharos időjárása miatt több közterületi fa felülvizsgálata történt meg az elmúlt hetekben. A hónap végén 2020. február 29-én lejár a jelenlegi közfoglalkoztatási program, amelynek keretében az elmúlt egy évben 20 fős létszámkerettel dolgoztunk, köszönjük a közfoglalkoztatottak áldozatos munkáját, amelyet a Faluüzemetetés, a Perkátai Általános Művelődési Központ és Perkátai Szociális Központ keretében végeztek. Az idei évre szóló közfoglalkoztatási pályázatunkat már benyújtottuk 15 főre 2020. március 16-i kezdéssel.

Somogyi Balázs

image0 (1) image0 (2)

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.