• Meghívó

  Tollkollekciók és könyvkötészeti remekek rendhagyó tárlatára hívjuk az érdeklődőket 2021. november 4-én, csütörtökön, 17 órakor!  

 • Rendhagyó kiállítások Szent András havában!

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Győry-kastélyban berendezett tárlatok megnyitójára!      

 • MEGHÍVÓ

  Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. október 27-én (szerda) 17 órától  az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: „A természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás...

 • Meghívó – Lakossági fórum ingyenes napelemrendszerekről a Sky System Kft. szervezésében.

  Sok szeretettel meghívunk mindenkit a Sky System Kft. által megrendezett lakossági fórumra, melynek témája a 100%-osan államilag finanszírozott napelemrendszerek („Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva”). A...

 • HUMORRAL TÖLTŐDJ! STAND UP COMEDY

  Felejthetetlen, szórakoztató előadás részesei lehettek szombat délután, a kastély dísztermébe látogatók. A Stand Up Comedy Humortársulat tagja, Szép Bence nyitotta meg az előadást, majd a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán lépett a színpadra. Szép Bence többször fellépett már a...

2020. március 23. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Egyre több felajánlás

A mai napon is számos segítség érkezett hozzánk, egyrészt nagyon köszönjük Mészáros Marcsi felajánlását, amelyben 50 db házilag készített maszkot juttatott el hozzánk. Emellett a múltkori felhívásunkat követően több civil segítőnek is alapanyagot vittünk ki ma a maszkvarráshoz, ehhez várjuk további önkéntesek jelentkezését. Szeretnénk a héten minden 70 éven felüli perkátai polgárnak egy-egy maszkot adni.

A szociális étkeztetésben mától már nem lehetett a konyháról elvinni az ételt, így most már több mint 100 perkátai ellátottnak szállítottunk. A konyha járműve mellett köszönjük Kincses Józsefnek a kiszállításban való mai segítségét.

Több jelzés, megkeresés is érkezett hozzánk az idős polgároktól az ellátásban való segítség kapcsán, ezért a héten újra felkeresünk minden 70 éven felüli polgárt, ahogy fent említettem átadva nekik egy maszkot és újra megkérdezve, hogy ki gondoskodik róluk, tudunk-e segíteni a következő hetekben. A hétvégi megkeresést követően ma már patikában és boltokban jártak az önkénteseink, köszönet Kulcsár Ádámnak és Kozma Lászlónak. Az idősgondozásban segítő önkéntesek alapvetően két feladatot látnak el, egyrészt az idősek által a háziorvossal egyeztetett recepteket a gyógyszertárban kiváltják, illetve az idősek által összeírt listával bevásárolnak.

Somogyi Balázs

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.