• Meghívó

  Tollkollekciók és könyvkötészeti remekek rendhagyó tárlatára hívjuk az érdeklődőket 2021. november 4-én, csütörtökön, 17 órakor!  

 • Rendhagyó kiállítások Szent András havában!

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Győry-kastélyban berendezett tárlatok megnyitójára!      

 • MEGHÍVÓ

  Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. október 27-én (szerda) 17 órától  az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: „A természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás...

 • Meghívó – Lakossági fórum ingyenes napelemrendszerekről a Sky System Kft. szervezésében.

  Sok szeretettel meghívunk mindenkit a Sky System Kft. által megrendezett lakossági fórumra, melynek témája a 100%-osan államilag finanszírozott napelemrendszerek („Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva”). A...

 • HUMORRAL TÖLTŐDJ! STAND UP COMEDY

  Felejthetetlen, szórakoztató előadás részesei lehettek szombat délután, a kastély dísztermébe látogatók. A Stand Up Comedy Humortársulat tagja, Szép Bence nyitotta meg az előadást, majd a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán lépett a színpadra. Szép Bence többször fellépett már a...

2021. február 3. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Búcsú a Perkátai Hírektől

A nagyközség hivatalos hírmondója a rendszerváltást követően, először 1991. októberében jelent meg. Közel 30 éven keresztül – változó ütemben – számolt be a település lakosságának, a helyi hírekről.
Első felelős kiadója Radeczki György polgármester volt, főszerkesztője pedig Mosonyi György. Később felelős kiadója Tóthné Bosnyák Magdolna jegyző asszony, főszerkesztője pedig Basticz Józsefné lett. Somogyi Balázs polgármesterré választását követően az újság megjelenésében fontos feladatokat látott el Gál Rita, Szombat Mihály is. Az újság szerkesztő bizottságát éveken át Lászlóné Szabó Edit, Horváth Dóra, és Pavlicsek Zsolt alkotta.
A Perkátai Hírek szerkesztőbizottsági feladatait ellátó 3 személyből 2 fő jelezte a testület részére ősszel – az újság újbóli elindulásakor, – ill. Somogyi Balázs lemondott polgármester felé 2020. év elején, hogy szerkesztő bizottsági feladataikat a jövőben nem kívánják ellátni és lemondanak arról.
Lemondásuk, az újság sorsának újragondolását követelte tőlünk. Döntésünk értelmében a Perkátai Hírek kiadását határozatlan időre felfüggesztjük.
Köszönjük minden résztvevőnek a sok éven, évtizeden át tartó lelkiismeretes munkát, amit a perkátai lakosok tájékoztatása érdekében végeztek. Az újság archív példányai megtekinthetők a település hivatalos honlapján.
A Képviselő Testület számára fontos, hogy nyomtatott formában is eljussanak a hírek Önökhöz, és a jövőben is el fogjuk juttatni azokat minden perkátai lakos részére.
Más formátumban, új néven, várhatóan 2021. március első felében, a postaládájukban keressék majd kiadványunkat!
Az új nyomtatott kommunikációnkkal kapcsolatos további információkkal hamarosan jelentkezünk!

Köszönettel:

Perkáta Nagyközség, Képviselő-Testülete
Perkáta, 2021.02.03.

 fejléc

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.