• FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre

    FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre   Tisztelt Ingatlantulajdonosok! Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény. 17. § (4) bekezdése ugyanis kimondja: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű...

  • Kiállítás megnyitó

    Szeretettel várjuk a vendégeinket, a kikapcsolódni vágyókat a Győry-kastélyba! A jelenlegi négy állandó kiállítás mellett időszaki tárlatokkal is várjuk a látogatóinkat! Időszaki kiállítások: „PENTELEI DERŰS CSEREPEI” címmel, Kiss-Kovács Klári fazekasművész agyagcsodáinak...

  • A Magyarországi Kovácsmíves Céhről

    A Magyarországi Kovácsmíves Céhről A Céh egy többéves folyamat eredményeként jött létre 1992-ben. A kezdetek az 1980–as évek végéig nyúlnak vissza, amikor a Szabolcs-Szatmár –Bereg m.-i Népművészeti Egyesület a Népművészeti Egyesületek Szövetsége támogatásával országos...

2021. február 8. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Kedves Olvasó!

A személyi összetételében megújult Perkátáért Közalapítvány Kuratóriuma 2021. 01. 27-én megtartotta alakuló ülését, ahol jelen volt minden tag és az alapító Önkormányzat részéről Oláh István alpolgármester.

Az ülés egyik fontos témája az alapító okiratban is megfogalmazott célkitűzéseink megvitatása volt.

Fontosnak tartjuk közterületeink szépítését, építését. Igény szerint továbbra is támogatni szeretnénk az iskolát, az óvodát és a bölcsődét, és kulturális programok szervezését. Támogatni szeretnénk a temető vagy a Kastélypark szépítését, és a műemlékvédelmet is fontos feladatnak tartjuk.

Sorolhatnám a sok feladatot, de kérdés, hogy milyen anyagi forrásból tervezzük céljaik megvalósítását.

A Közalapítvány eddig is és ez után is, keresi a pályázati lehetőségeket, adományokat kérünk és gyűjtjük a személyi jövedelemadók 1 % -át.

A Perkátáért Közalapítvány új kuratóriuma nevében tisztelettel kérem, hogy a személyi jövedelemadó bevalláskor rendelkezzen úgy, hogy annak 1 % át A PERKÁTÁÉRT KÖZALAPÍTVÁNY-nak   adja.

Csak annyit kell tenni, hogy az adott nyomtatványon a kedvezményezett  Perkátáért Közalapítvány    18486575 1 07   adószámát beírja vagy íratja a kitöltővel.

Ön az adója 1% -val hozzázárul céljaink megvalósításához.

Várjuk az adományokat is (bankszámlaszám: Budapest Bank: 10102969-49096000-01004005)

Tervezzük, hogy egy -egy konkrét cél megvalósításához   magánszemélyek és vállalkozások   támogatását   kérjük.

Az alapítvány nyitott minden kezdeményezésre, mely beilleszthető vállalt céljaink közé.

Ha van javaslata, véleménye akkor keressen bennünket!

Kérem, hogy ki- ki lehetősége szerint   támogassa az alapítványt, hogy tehessünk a közösségünkért, a falunkért!

 

Köszönettel:

Vaskó Ferenc

Perkátáért Közalapítvány   Elnöke

 

Elérhetőségünk:

-          e-mail :  perkataert@gmail.com

-          tel:  0630 9483-485

 

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.