• Emlékeztető az ingatlanok és közterületek tisztántartásáról

    Tisztelt Ingatlantulajdonosok, használók! Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének „A köztisztaságról és környezetvédelemről” szóló 8/2016. (III. 24.) rendelet 4 §-a szerint, az ingatlan használója köteles gondoskodni: -          a ház vagy...

 • Köszönet véradásért

  Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik 2021. július 15-én részt vettek a perkátai véradáson. A nyári meleg ellenére is, nagyon szépen teljesített Perkáta ismét! 46 fő jelentkezett véradásra, 41 fő tudott vért adni és 2 fő előszöri véradó is megjelent. Köszönöm, hogy ilyen...

 • Műsorváltozás az Agárdi Popstrand rendezvénysorozatában

  Az Agárdi Popstrand főrendezője az alábbiakról tájékoztatta az önkormányzatot: A hétvégére hidegfront, kiadós esőzés és zivatar várható, ami elsősorban a Közönség biztonságát, valamint a Popstrandon elvárt és megszokott, ideális szórakozási feltételeket veszélyeztetik,...

 • Biológiailag lebomló zsák igénylése – Komposztálható hulladék gyűjtése

  Többen keresték fel az Önkormányzatot a júniusi zöldhulladék gyűjtés időpontja előtt, hogy a Vertikál által jóváhagyott formában, biológiailag lebomló zsák beszerzési lehetőségéről érdeklődjenek. Ennek kapcsán felvettük a kapcsolatot a Vertikál Zrt. ügyfélszolgálatával...

 • Pályázatot nyert Perkáta

  A Perkátai Hírekben már beszámoltunk arról milyen pályázatokat nyújtott be Perkáta az idei évben. Nagy örömünkre ezen a héten megkaptuk a támogatói okiratot a Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése címszó alatt beküldött...

2021. július 14. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Többen keresték fel az Önkormányzatot a júniusi zöldhulladék gyűjtés időpontja előtt, hogy a Vertikál által jóváhagyott formában, biológiailag lebomló zsák beszerzési lehetőségéről érdeklődjenek.

Ennek kapcsán felvettük a kapcsolatot a Vertikál Zrt. ügyfélszolgálatával és az elmondottak alapján beszereztük a komposztálásra használható zsákokat.

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a komposztálható hulladék gyűjtésére alkalmas biológiailag lebomló zsák átvehető a Perkátai Polgármesteri Hivatalban, ügyfélfogadási időben, hulladékszállítási szolgáltatással rendelkező háztartásonként 1 db/hó.

 

Amit még tudni érdemes:

- Szerződésenként és gyűjtési alkalmanként 1 db biológiailag lebomló zsák jár.

- A zsákok csak azon Ügyfelek részére adhatók ki, akik a Vertikál Zrt. által kiküldött listában szerepelnek. (Élő szerződéssel rendelkeznek)

- Az Önkormányzat kizárólag csak az ingyenes zsákok kiosztására jogosult.

- Amennyiben az évi 8 db zsákon felül szüksége van az Ügyfélnek zsákra, úgy az adonyi kirendeltségen vásárolhat bruttó 390 Ft-os darabáron.

- A zsákokat kizárólag csak személyesen vehetik át az Ügyfelek, ha nem tud megjelenni, akkor meghatalmazással átveheti a meghatalmazott, postázásra nincs lehetőség.

- Gyűjtési alkalmanként 0,5 köbméter zöldhulladékot (levágott füvet és egyéb lágyszárú növényt) szállítanak el az ingatlan elől, a Vertikál emblémával ellátott biológiailag lebomló zsákban (1 db zsák max. 25 kg), illetve maximum 70 cm hosszú, és 50 cm átmérőjű kötegekben összekötve. Alkalmanként 3-4 zsák, vagy 3-4 köteg.

A nem megfelelő méretű és mennyiségű rendezetlenül kihelyezett ágnyesedéket a társaság dolgozói nem fogják elszállítani!

 

Komposztálható hulladékgyűjtés az idei év folyamán a következő napokon lesz:

2021. július 23.

2021. augusztus 20.

2021. szeptember 3.

2021. október 29.

2021. november 26.

 

FONTOS! Kérjük, a komposztálható hulladékot úgy helyezze ki, hogy az a közterületet ne szennyezze! A zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális hulladék NEM kerülhet.

 

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási ideje:  

Minden hétköznap délelőtt: 08:00 – 12:00

Délutáni ügyfélfogadás pedig:

Hétfőn: 13:00 – 16:00

Szerdán: 13:00 – 18:00

 

Az Adonyi kirendeltség ügyfélszolgálati elérhetősége:

 

2457 Adony, Dózsa György út 64.

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 7:00-15:30 óráig

Kedd: 7:00-15:30 óráig

Szerda: 7:00-15:30 óráig

Csütörtök: 7:00-15:30 óráig

Péntek: 7:00-13:00 óráigvertikállogó

 

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.