• Elmarad az augusztus 20-i rendezvény

  Tisztelt perkátaiak, kedves lakosság. A falu vezetése számára különösen fontos az emberi életek és értékek megőrzése, így sajnálatos módon az augusztus 20-ra meghirdetett rendezvény az időjárás előrejelzések, a várható nagy mennyiségű, hirtelen lezúduló csapadék és az erős...

 • Fogászati rendelés szünetel

  Értesítem a Tisztelt Pácienseimet, hogy a fogorvosi ellátás 2022 augusztus 19-től 26-ig szabadság miatt szünetel. Sürgős esetben helyettesít: dr. Kosztándy-Molnár Arnold Dunaújváros, Vasmű u. 10. Tel: 25/550 415 Rendelési ideje: 19-én (P): 08.00-13.00 22-én (H): 13.00-18.00 23-án...

 • Nyílt nap a Győry-kastélyban

  Tisztelt Látogatók! Augusztus 20-án nyílt napot tartunk a Győry-kastélyban. Az intézmény ezen a napon 10:00-16:00 óráig várja az érdeklődőket, mely idő alatt a kiállítások díjmentesen megtekinthetők.   Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft.  

 • Perkátai Hírek hirdetési lehetőség

  Tisztelt vállalkozók, tisztelt lakosság! A korábbi évekhez hasonlóan ismételten megnyílt a lehetőség fizetett hirdetések megjelentetésére, a Perkátai Hírek kiadványában. A hirdetések díjait továbbra sem emeltük, azonosak a 2018. évi tarifákkal. Perkátai Hírek – Hirdetési tarifák Egy...

2022. július 1. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

A Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely előadására hívjuk az érdeklődőket!

Időpont: 2022. július 9. 18.00, Helyszín: Faluház, Perkáta, Szabadság tér 10.

 

Bővebb információ: Ez a mű egy csodálatos mese a szerelemről, a boldogság kereséséről, a fiatalságról, az ifjúság utáni vágyról, a szabadságról, és annak kutatásáról.

A történetben vágyak kereszttüzében, generációk összefeszülésében, végzetes ellentétek kiéleződésében lángol fel a mindent elsöprő és mindent megtisztÍtó szerelem.

A csodákkal és varázslattal teli, sziporkázóan humoros és izgalmas történetben

7 szereplő mesél egy kismadár földöntúli erejéről, amely valóra váltja az igaz szerelmet és legyőzi még a halált is.

 

Előadásunk jellegét tekintve felolvasószínház. Vagy hangjáték.

Animátorokként adjuk elő a történetet úgy, hogy megjelenünk a színpadon, mindenki a saját szerepét formálja, de a történet felolvasásként, hangban elevenedik meg a közönség számára. A Mesélő mondja el a történéseket, miközben a többi szereplő a hangját és Tamási Áron lebilincselő szövegét adja át a hallgatóságnak.

 

Eképpen a közönséget játékra hívjuk: hunyják be a szemüket és képzeljék maguk elé az Énekes Madár magával ragadó történetét!

 

Szereplők:

GONDOS ESZTER, vénleány SZALAY CSILLA

GONDOS REGINA, vénleány MURZSA RENÁTA

GONDOS MAGDOLNA, fiatal leány PUPP FANNI

BAKK LUKÁCS, vénlegény, az Eszter vőlegénye MÉSZÁROS GÉZA

PRÉDA MÁTÉ, vénlegény, a Regina vőlegénye TREPÁK LÁSZLÓ

KÖMÉNY MÓKA, fiatal legény VAJDICS ÁKOS

MESÉLŐ, KÖMÉNYNÉ, Móka édesanyja MURZSA KATA

 

Énekes.Madár.Plakát

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.