2022. november 15. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Bölcskei-Csősz Nikolett

2022. éves beszámoló

 

Tisztelt Lakosság!

„A MAGYARORSZÁG HELYI ÖNKORMÁNYZATAIRÓL SZÓLÓ 2011. ÉVI CLXXXIX. TÖRVÉNY 32. § (2) BEKEZDÉS K) PONTJA ALAPJÁN AZ ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ KÖTELES KAPCSOLATOT TARTANI A VÁLASZTÓPOLGÁROKKAL, AKIKNEK ÉVENTE LEGALÁBB EGY ALKALOMMAL TÁJÉKOZTATÁST NYÚJT KÉPVISELŐI TEVÉKENYSÉGÉRŐL.”

 

Eme rendeletnek eleget téve kérem, engedjék meg, hogy ezúton tájékoztassam Önöket az éves képviselői munkámról.

Második évemet töltöm a testületben. Nem volt egyszerű ez az év, de minden egyes kihívással a Perkátai lakosok érdekeit képviselve és szem előtt tartva nézek szembe. Vannak olyan szavazati végeredmények, amik első hallásra nem ezt tükrözik, de ha alaposan utána jár és kérdez az ember, akkor megérti döntéseink hátterét, súlyát és helyességét.

Ebben az évben is részt vettem a Perkátai Hírek szerkesztésében és jövőre is folytatom. Számomra ez is egy teljesen új dolog volt, de igyekeztem minél hamarabb bele tanulni és mai napig is fejlődni. Célunk a lakosság számára aktuális, érdekes témákat megjelentetni és nem legutolsó sorban tájékoztatni. Emellett lehetőséget is biztosítunk helyi és környékbeli vállalkozók vagy szolgáltatók számára a közvetítésre és reklámra.

Számos rendezvényünket támogattam a családommal, de legfőképpen édesanyámmal. Akik legalább egyen részt vettek, azok biztosan találkoztak velünk a büfés sátornál. Bevallom, a képviselői munkám egyik kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a rendezvényeken való részvétellel egybekötött társadalmi munka. Nagy eredményünknek könyvelem el többek közt ezt is, hogy kezd újra egy egységgé kovácsolódni kedves kis községünk. Bár még nem pont olyan, mint volt, de már mondhatni igen nagy léptekkel haladunk ebbe az irányba.

A TEDD Szebbé büszke tagja is vagyok. Itt igyekszem nem, mint képviselő tevékenykedni, de azért gondoltam megemlítem önöknek. A csoport egyik titkos projektje közé tartozik a lakosság összefogása a terek szépítése mellett. Már a legelején sikert arattunk, amikor is éppen, hogy meghirdettük az őszi díszítést, azonnal egy 17 fős csapat jött össze a részletek megbeszélésekkor. Ez is egy jó példa arra, hogy csak egy kis kezdő lökés kell Perkátának és azonnal megmutatkozik, hogy igenis mi egy összetartó, egymást tisztelő és segítő emberek lakta közösség vagyunk.

Aktívan részt vettem a meghirdetett szemétszedésben, padok felújításában, az SZMK által megrendezett gyereknapi programok lebonyolításában és vásárokban.

Októberben megválasztottak a Pénzügyi Bizottság elnökének. Minden erőmmel és odaadásommal igyekszem legalább olyan jól, körültekintően és becsületesen végezni az ezzel járó feladatokat, mint elődöm. Ígérem, hogy a beszámolók sem fognak elmaradni.

Az egyik legfőbb elvárást is törekedtem megfelelően végezni, miszerint kapcsolatot tartani környezetemmel, ismeretségi körömmel, a lakosság jelzéseit, kérdéseit továbbítani. Ezután is fordulhatnak hozzám bizalommal.

Köszönöm mindazoknak, de leginkább családomnak, akik segítik és támogatják képviselői munkámat.

 

Ezúton kívánok előre is Békés és Boldog Ünnepeket!

Tisztelettel:

Bölcskei-Csősz Nikolett

Önkormányzati Képviselő

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.