2024. február 8. Szerző: hivatal Hozzászólások kikapcsolva

Perkáta Nagyközség Képviselő-testülete pályázatot ír ki a helyi civil szervezetek támogatására a 3/2019. (II. 14.) önkormányzati rendelet alapján.

Kérjük a mellékelt adatlapot kitöltve juttassák el Perkáta Nagyközség Polgármesteréhez címezve az átvételt igazoltatva személyesen, vagy ajánlott postai küldeményként.

 

5. § (1) Az önkormányzat éves költségvetéséből a civil szervezetek támogatására e rendeletben meghatározott alapelvek szerint nyújt támogatást.

(2) Pályázat alapján a civil szervezetek részére támogatás nyújtható:

a) működési kiadásaik finanszírozásához,

b) a szervezet által benyújtott pályázatok önrészének biztosításához,

c) hazai és nemzetközi kapcsolatok ápolásával, működtetésével kapcsolatos kiadások fedezéséhez.

 

 7. § A benyújtott pályázatokat a Pénzügyi Bizottság véleményezi, a támogatás odaítéléséről a képviselő-testület dönt a pályázat benyújtási határidejét követő soros ülésen. A pályázat eredményéről – a döntést követő 15 napon belül – a pályázók írásban értesítést kapnak. Amennyiben a pályázó támogatásban részesülhet, a döntéssel egyidejűleg tájékoztatást kap támogatási szerződés megkötésének tervezett időpontjáról.

Melléklet:pályázati adatlap

People with fist put together during support group session

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.